Titia van der Kruijs-Bouman

Violiste - Viooldocente

Reacties van ouders en leerlingen

''Titia Bouman is een uitstekende docente, die de kinderen niet alleen degelijke techniek en in rap tempo muziek maken heeft geleerd, maar hen bovenal de liefde voor muziek heeft meegegeven. Dit laatste is van onschatbare waarde voor jonge muzikantjes in de dop. Titia heeft onze kinderen de afgelopen 6 jaar vioolles gegeven. De lessen bij Titia zijn altijd gezellig, maar zij is op een ontzettend leuke manier toch ook een beetje een strenge docente, zodat je er altijd zeker van kunt zijn dat een kind echt leert tijdens de lessen. Titia is zeker een goede docente, maar speelt zelf ook prachtig viool. Samen met de kinderen af en toe haar concerten bezoeken heeft onze kinderen echt gemotiveerd.

Onze kinderen zitten inmiddels op de Young Musicians Academy in Tilburg, in de klas voor jong talent aan het conservatorium. Titia heeft uitstekend geholpen bij de voorbereidingen op de audities. De nieuwe docente was dik tevreden over de manier van spelen en techniek die Titia hen heeft bijgebracht.

Ik kan niet anders dan Titia aanraden als viooldocente!

Titia, bedankt voor alles!''

Fam. van Dijk - april 2019
_________________________________

''Ik heb de vioollessen van Titia als heel leerzaam en leuk ervaren. Ik speelde al zo'n 10 jaar viool voor ik bij Titia op les kwam en Titia heeft mij veel geleerd op het gebied van strijktechniek waardoor ik mijn viool nog mooier kan laten klinken en ze heeft mij ook goede methoden aangeleerd om een moeilijk stuk in te studeren. Verder is Titia een vriendelijke en rustige docent die op een eenvoudige manier iets duidelijk uit kan leggen.''

Corien - juni 2019