Titia Bouman

Violiste - Viooldocente

Thank you for the music!

Dit geeft mij energie en voldoening: mensen begeleiden in hun ontwikkeling, laten genieten van bezig zijn met muziek en hierbij hun creatieve vaardigheden, cognitie en zelfvertrouwen stimuleren. Echte aandacht en verbinding met mensen is voor mij essentieel. Als persoon ben ik empathisch, zorgzaam, hoogsensitief, detailgericht, kwaliteitsgericht, met een vermogen tot analyse en reflectie én ik beschik over een flinke dosis doorzettingsvermogen!

Na mijn studie Logopedie heb ik aan het conservatorium een Bachelor en Master opleiding Viool afgerond. Tijdens deze studies ben ik ook begonnen met het werken als viooldocente. Inmiddels ben ik op het punt gekomen waarop ik al deze kennis en werkervaring wil integreren, om andere mensen zo goed mogelijk te helpen in hun ontwikkeling. Hiervoor kun je terecht bij mijn lespraktijk, met een uitgebreid aanbod aan lessen, trainingen en workshops.

Daarnaast werk ik graag als uitvoerend violiste, met optredens als soliste of kamermuziek ensembles. En ook werk ik als vaste invaller bij professionele symfonie orkesten (zie biografie muziek).